Otto e Mezzo Gelateria is gesloten

Het ijsseizoen is voorbij! In het voorjaar van 2021 zijn we weer geopend voor het lekkerste sorbet- en roomijs. Gelukkig is onze pizzeria wel het hele jaar geopend. Klik op de onderstaande knoppen om pizza's te bestellen of een tafel te reserveren bij Otto e Mezzo.

Bestel pizza's voor thuis

Reserveer een tafel

IJs van verse ingrediënten

Door onze ijsmeesters wordt dagelijks ambachtelijk sorbet- en roomijs bereid. Heeft u genoten van een heerlijke pizza of pasta bij Otto e Mezzo of zoekt u verfrissing op een warme zomerdag? Kom langs voor een ijsje bij Otto e Mezzo Gelateria of bestel één van onze ijspakketten!

Onze smaken

Alleen verse en kwalitatief hoogstaande ingrediënten worden gebruikt voor de bereiding van ons ijs. Bekijk de beschikbare smaken via de onderstaande knop!

Bekijk onze smaken

Contactgegevens

Gewenste afhaaltijd

Afrekenen

Totaalbedrag

Korting

Te betalen

Payment method
iDEAL Mollie
Verification code*

Helaas, wij zijn uitverkocht!

Al het ijs voor deze avond is helemaal op! Maar wees niet getreurd, vanaf morgen hebben wij weer vers ambachtelijk sorbet- en roomijs bereid. Graag tot dan!

Lees ons laatste nieuws

Met een prachtig terras, heerlijk ijs en traditionele pizza's en pasta's zorgen wij voor de ultieme Italiaanse sfeer aan de haven van Dordrecht. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen Otto e Mezzo? Lees hieronder ons laatste nieuws!